21 de febrer, 2010

La presentació

El cinema, trobo què és un bon entreteniment, ja què pots passar unes dos hores més o menys, tranquil·lament sentat en una butaca còmoda, entretingut mirant una pel·lícula la qual has triat tú de les més de 10 què acostuma a haber, amb els actors què t'agraden, el genère què t'agrada i acompanyat de qui ho desitgis.
El cinema és un hobby el qual té força gent, ja què de tant en tant no passa res per gastar-se uns 7 o 8 euros, perquè a l'hora què t'ho passes bé, també desconectes dels altres problemes.
Dia a dia, el cinema està abansant de forma molt ràpida, ja que tot va començar amb imatges de cinema en blanc i negre, moltes de les projeccions eren de cinema mut i una projecció duraba molt poc.
Avui en dia, cada dia surten a cartellera pel·lícules noves, entretingudes, divertides, d'acció, projeccions amb color i de cada dia surten més en 3D.
Uns dels molts canvis que hi ha hagut des de que va començar la dècada del cinema amb els germans Lumier fins ara també és què abans les projeccions les habia de fer una persona amb l'aparell corresponent i ara, l'encarregat de projectar les pel·lícules no s'ha d'estar pendent, sinó que posa la projecció i ja va funcuionant sense problemes.
Abans tenir cinema al poble era una sort, ja que no hi havia els entreteniments que ara tenim com el internet, les consoles...però ara molts cinemes què hi havia en els pobles més petits, ja han anat desapareixent degut al poc interès de la gent.
A l'Espluga Calba mateix, un poble on actualment hi ha uns 400 habitants, temps enrere hi havia un cinema, on cada cap de setmana és transmetia l'última pel·lícula de cartellera.
Però amb el temps s'ha anat perdent, i tant sols queden cinemes en les ciutats o pobles grans.

6 comentaris:

  1. mgrada ml aquest blog laia!, segeix aixi i ja mnire pasan! muAaAa

    ResponElimina
  2. M'agrada molt les noticies sobre el cinema i a les pel.licules i també la plantilla.

    ResponElimina
  3. Hola molt xulo el blog Laia.
    L'article de presentació que has fet i aquestes reflexions estan molt bé. Jo també m'ho passo bé anant al cine.

    ResponElimina
  4. Ondia quin blog ... no m'ho pensava !!!

    ResponElimina
  5. coooodineees! MENCANTAAA EL TEU BLOG mol bo!
    bons articles!

    ResponElimina
  6. LAAIAAA MENCANTEE EL TEU BLOOG NSERIOO!
    EL POSARÉ COM UN DELS MILLORS DE 4RT!

    un besitoo carii:)

    ResponElimina